lördag 17 april 2010

Nu har vi fått soffan och väggarna är vita. Är så himla nöjd! Nu är det bara det sista som ska fixat, tvätta fönster, nya gardiner mm. Det har varit lite mycke nu så kraften har tagit slut så ska vänta några dagar. Sedan ska jag ta tag i att fixa några tavlor och i helgen. Ha en underbar helg vännen min. Kram

lördag 10 april 2010

Ny soffa

Äntligen !


Jiha....vi har hittat en soffa. Så nu är våran gamla soffa ett minne blott.

Så nu blir det till att tapetsera om så den nya soffa passar. Var och tittade på tapeter,de fanns en massa fina men tråkig som man är så kommer det att bli en hel vit. Var inne på att måla om men det blir nog snyggare att tapetsera.

Adjö sköna gamla soffa.

fredag 9 april 2010

Vill ha......

Å vad jag vill ha en ny soffa, men hittar ingen som passar. Vill ha en vit men det går inte för vi har ju en grå katt som fäller hår som attan. K vill ha en soffa med divan och då passar inte vårat bord och den vill vi ha kvar.
Letar och letar men hittar ingen.
I dag blir det en tur till Katrineholm och då ska jag passa på att leta reda på butiken Måleri boden, har bara sett bilder från deras blogg, de ska bli spännande.
Ha de så gott !!!!!!

måndag 5 april 2010

PÅSK

Hej !
Urk nu snöar det igen, tänk i går var det VÅR, helt underbart. Tänk va sol och värme kan göra mycke.
Nu är jag jätte sugen på att måla om vardagsrummet, givetvis ska det vara vitt men är osäker på om det ska vara helt vitt eller med en brytning.

I går var min syster med familj här så jag fick lämna en lampa till min goa syster dotter.

Nu ska jag njuta av helgen som är kvar och hoppas solen kommer tillbaka.

Kram